De specialist in keramische tegels

Hoogglans tegels

Hoogglans Tegels: Stralende Stijl voor Elk Interieur

Hoogglans tegels zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een strakke, moderne uitstraling in huis. Bij Solum Tegels bieden we een breed scala aan hoogglans tegels die elke ruimte doen stralen. Deze tegels worden gekenmerkt door hun glanzende afwerking, die niet alleen een vleugje elegantie toevoegt, maar ook een ruimtelijk en lichtreflecterend effect creëert. Of u nu een keuken, badkamer, woonkamer of commerciële ruimte wilt transformeren, onze hoogglans tegels zijn de ideale oplossing.

Wat zijn hoogglans tegels?

Hoogglans tegels zijn keramische of porseleinen tegels die een extra glanslaag hebben, waardoor ze een spiegelend en glad oppervlak krijgen. Deze glanslaag zorgt ervoor dat de tegels het licht weerkaatsen, wat de ruimte helderder en groter laat lijken. Bij Solum Tegels vindt u een breed assortiment aan hoogglans tegels in verschillende kleuren, patronen en maten, waardoor u voor elk interieur de perfecte tegel kunt vinden.

Voordelen van hoogglans tegels

  1. Strakke en moderne uitstraling: Hoogglans tegels zijn ideaal voor het creëren van een moderne, minimalistische look. Hun glanzende afwerking zorgt voor een luxe uitstraling die perfect past in eigentijdse interieurs.

  2. Lichtreflectie: De hoogglans afwerking weerkaatst licht, waardoor de ruimte helderder en groter lijkt. Dit maakt hoogglans tegels perfect voor kleinere kamers of ruimtes die meer licht nodig hebben.

  3. Onderhoudsvriendelijk: Door het gladde, glanzende oppervlak zijn hoogglans tegels zeer eenvoudig schoon te maken. Vuil en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen, wat ze perfect maakt voor keukens en badkamers.

  4. Duurzaam en slijtvast: Hoogglans tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Ze zijn bestand tegen slijtage en behouden hun glans, zelfs in drukbezochte ruimtes.

  5. Veelzijdigheid: Hoogglans tegels passen in verschillende ruimtes en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een moderne look voor uw woonkamer, een glanzende afwerking in de badkamer, of een strak keukenontwerp, hoogglans tegels bieden de veelzijdigheid die u zoekt.

Toepassingen van hoogglans tegels

Hoogglans tegels zijn geschikt voor diverse toepassingen in huis of commerciële ruimtes. Hier zijn enkele populaire plekken waar hoogglans tegels vaak worden gebruikt:

  • Keuken: Hoogglans tegels zijn een uitstekende keuze voor keukenwanden en vloeren. Ze zijn bestand tegen vlekken, vet en vocht, en dankzij hun gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk schoon te maken.
  • Badkamer: Creëer een frisse en moderne look in uw badkamer met hoogglans tegels. De glanzende afwerking geeft de ruimte een schoon, helder gevoel en zorgt ervoor dat uw badkamer er altijd strak uitziet.
  • Woonkamer: Voor wie op zoek is naar een stijlvolle en eigentijdse sfeer in de woonkamer, bieden hoogglans tegels een prachtige optie. Ze voegen elegantie toe en laten de ruimte groter aanvoelen.
  • Entree of hal: Impressies beginnen bij binnenkomst. Hoogglans tegels in de hal of entree maken meteen een stijlvolle en verfijnde indruk.

Waarom kiezen voor hoogglans tegels bij Solum Tegels?

Bij Solum Tegels staan we bekend om onze hoogwaardige producten en klantgerichte service. Ons uitgebreide assortiment hoogglans tegels biedt voor elk interieur de perfecte oplossing. Van neutrale kleuren tot gedurfde tinten, bij ons vindt u de hoogglans tegel die past bij uw wensen.

Daarnaast staan onze experts altijd klaar om u te adviseren over de beste tegelkeuze en installatieopties. Wij zorgen ervoor dat uw project tot in de puntjes verzorgd wordt, van de keuze van de tegel tot de professionele installatie.

Onderhoud van hoogglans tegels

Het onderhoud van hoogglans tegels is eenvoudig en vereist weinig inspanning. Dankzij hun gladde oppervlak kunt u vuil en vlekken snel verwijderen met een vochtige doek of dweil. Het is echter belangrijk om te voorkomen dat schurende schoonmaakmiddelen worden gebruikt, omdat deze de glans kunnen aantasten. Door uw tegels regelmatig schoon te maken, behoudt u de glans en elegantie van uw hoogglans tegels voor vele jaren.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​