Solum Tegels is nu gesloten
Wij blijven open tijdens bouwverlof/bouwvak
Logo Solum Tegels
Dé Tegelspecialist in de Benelux

Bent u geïnspireerd geraakt door ons uitgebreide aanbod aan prachtige tegels? Heeft u behoefte aan professioneel advies voor uw tegelproject? Of wilt u meer informatie over onze meesterlijke legservice? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Solum Tegels, dé tegelspecialist in de Benelux!

passie voor vakmanschap, kwaliteit en service

Waarom kiezen voor Solum Tegels?

Als dé specialist in tegels hebben wij een passie voor vakmanschap, kwaliteit en service.
Bij Solum Tegels staan we garant voor:

Uitgebreid Aanbod

Met ons ruime assortiment aan tegels in diverse stijlen, kleuren en afmetingen vindt u altijd de perfecte tegel voor uw project.

Ons ervaren team van vloerders en tegelzetters levert vakwerk dat uw verwachtingen overtreft. Meesters in hun ambacht zorgen zij voor een prachtig resultaat.

Onze tegelspecialisten staan voor u klaar met deskundig advies en begeleiden u bij het maken van de beste keuzes voor uw tegelproject.

Laat uw tegels professioneel plaatsen door ons team van vakmensen. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Bij Solum Tegels vindt u hoogwaardige tegels voor elk budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wij streven naar duurzaamheid en ecologisch verantwoorde productie, zonder afbreuk te doen aan de schoonheid en kwaliteit van onze tegels.

Onze tegelspecialisten helpen u graag verder!

CONTACTEER ONS

Heeft u vragen over onze tegels, legservice of andere zaken? Ons enthousiaste team van tegelspecialisten staat altijd voor u klaar! Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

Openingstijden Showroom

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Feestdagen

9:00-18:00

Gesloten

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-18:00

9:00-17:00

10:00-17:00

10:00-17:00

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Onze tegelspecialisten staan klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het verwezenlijken van uw tegeldromen.

Logo footer

Heeft u een specifieke vraag of wilt u vrijblijvend advies ontvangen over onze tegels of legservice? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen. Bij Solum Tegels streven we ernaar om uw tegelervaring onvergetelijk te maken!

Stuur een bericht

Blijf op de hoogte van onze nieuwste tegeltrends, acties en inspiratie door ons te volgen op social media. U vindt ons op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn. Mis niets en ontdek de schoonheid van Solum Tegels!

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​