Solum Tegels is nu gesloten
Wij blijven open tijdens bouwverlof/bouwvak
Logo Solum Tegels
Laagste Prijzen van in de Benelux!

Grote marmerlook tegels

Geef uw woning, badkamer, keuken of toilet de uitstraling die het verdient.
In onze grote showroom met vele soorte grote marmerlook tegels bent u aan het juiste adres.

Tijdloze Tegels

De grootste marmerlook tegels

Bij Solum Tegels streven we naar niets minder dan absolute perfectie.
Onze grote marmerlook tegels brengen de verfijnde elegantie van echt marmer naar uw interieur, aan de beste prijzen in de Benelux.

Of u nu kiest voor de subtiele charme van matte marmer uitstraling tegels of de verbluffende glans van gepolijste marmerlook tegels, uw interieur zal ongeëvenaard zijn in allure en klasse.

Onze klanten zijn vooral Nederlanders op zoek naar een tegelwinkel in Eindhoven, tegelwinkel in Breda of Tilburg. 

Nederlandse tegelspeciaalzaken kunnen niet op tegen onze prijzen.

ADRES: Koning Albertstraat 13, Weelde (net over de Nederlandse grens).

Uw Sleutel tot Rust en Luxe

Onze Grote en Kleine Marmerlook Tegels

XXL tegels in marmer zijn beschikbaar o.a. in maten 100 cm X 100 cm en ook in 120 cm X 120 cm. Kan zelfs nog groter!
Grote marmerlook tegels creëren een serene sfeer, perfect voor een rustige en luxueuze uitstraling. 

Laat onze deskundige specialisten u helpen bij het vinden van de perfecte marmerdesign tegel die naadloos aansluit bij uw project!

Met onze marmerlook tegels, zoals de betoverende african gold tegels, de majestueuze carrara pietra tegels en de betoverende Cream chamber tegels, maakt u van uw interieur een paleis van pracht en praal.

Marmerlook Tegels

Inclusief tegelzetters / eigen plaatsers

Welke stijl u ook ambieert, onze XXL marmerlook tegels passen zich naadloos aan uw wensen aan. Deze worden tevens geplaatst door ons eigen team. 

Kies voor de prachtige uitstraling van marmer en geef uw wanden en vloeren een mooie touch.

Ontdek onze ruime showroom (1.200m²) te Weelde, net over de grens met Nederland. Op haalbare afstand van o.a. Eindhoven, Tilburg & Breda. 

Wij ontvangen u graag met een lekkere kop koffie.

Onze tegels - absolute topkwaliteit

Onze tegelwinkel bezoeken?

De meest gehoorde uitspraak van onze bezoekers: “we hadden niet verwacht dat de tegelwinkel zo groot zou zijn (met 2 verdiepingen)”. Enorm ruime keuze.

Alle dagen open (behalve dinsdag), dus ook open op zondag en je kan gewoon naar keuze even binnenspringen. We helpen je graag verder.

passie voor vakmanschap, kwaliteit en service

Waarom kiezen voor Solum Tegels?

Als dé specialist in tegels hebben wij een passie voor vakmanschap, kwaliteit en service.
Bij Solum Tegels staan we garant voor:

Mega aanbiedingen bij Solum Tegels!

 

Laagste prijzen gegarandeerd op onze tegels.

Gigantisch scherpe prijzen op onze XXL tegels. 

Ontdek deze in onze showroom.

 

Profiteer van onze topservice & plaatsers.

 

Ervaren advisieurs steeds beschikbaar in onze winkel.

 

Inclusief opgeleide eigen plaatsingsploegen / tegelzetters.

 

Resultaat = Kwaliteit.

Onze tegelwinkel bezoeken?

Wij zijn geopend op:

maandag t/m vrijdag:  van 09.00-18.00 uur

zaterdag: van 09.00-17.00 uur

OPEN op zondagen en feestdagen: 

van 10.00-17.00 uur.

dinsdag gesloten

Veelgestelde vragen

Marmerlook tegels zijn keramische of porseleinen tegels die het uiterlijk en de textuur van natuurlijk marmer nabootsen. Ze combineren de schoonheid van marmer met de praktische voordelen van keramiek, zoals duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Grote marmerlook tegels zijn ideaal voor het creëren van een luxueuze en ruime uitstraling in uw woning. Ze zijn perfect voor vloeren en wanden in woonkamers, badkamers, of keukens en zijn makkelijk te onderhouden.

Overweeg de kleuren en patronen die passen bij uw interieur en de ruimte waar u ze wilt plaatsen. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit en het formaat van de tegels om de gewenste marmeren uitstraling te bereiken.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste effect, kunt u kiezen voor grote tegels zoals 60x120 cm of zelfs groter, zoals 100x100 cm. Grote tegels verminderen het aantal voegen en versterken het marmeren effect.

Hoewel het mogelijk is, vereist het plaatsen van grote tegels nauwkeurigheid en ervaring. Voor het beste resultaat en een naadloze afwerking kan het raadzaam zijn om een professional in te schakelen.

Deze tegels vereisen weinig onderhoud. Regelmatig schoonvegen en dweilen met een zachte reiniger is voldoende. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de tegels kunnen beschadigen.

anuit Breda naar onze showroom, waar u onze collectie marmerlook tegels kunt bekijken, is het meestal een halfuur rijden, afhankelijk van de verkeerssituatie.

De rit vanuit Eindhoven naar onze showroom duurt doorgaans ongeveer 40 minuten, afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

Vanuit Tilburg naar onze showroom, waar een breed scala aan marmerlook tegels beschikbaar is, is het ongeveer 25 minuten rijden.

Onze gespecialiseerde tegelwinkel biedt een uitgebreider assortiment aan marmerlook tegels en professioneel advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw project.

Onze deskundige medewerkers adviseren over de verschillende soorten marmerlook tegels, hun toepassingen en onderhoud. Zo kunt u de ideale tegel vinden die aansluit bij uw stijl en behoeften.

XXL marmerlook tegels zijn extra groot, waardoor ze een indrukwekkende, naadloze marmeruitstraling creëren. Ze zijn ideaal voor grote open ruimtes, zowel in woningen als in commerciële omgevingen.

Deze grote tegels geven een ruimtelijke, elegante uitstraling aan elke kamer, verminderen het aantal zichtbare voegen en bieden een realistische marmerlook voor een fractie van de prijs van echt marmer.

Ja, wij bieden een uitgebreide collectie grote marmerlook tegels in maten zoals 100 x 100 cm of 1m x 1m, perfect voor een luxueuze uitstraling in uw huis of bedrijf.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​