De specialist in keramische tegels

Hexagon tegels

Hexagon Tegels

Hexagon Tegels: Modern Design voor een Unieke Uitstraling

Hexagon tegels zijn dé keuze voor wie op zoek is naar een opvallend en stijlvol design. Door hun zeshoekige vorm voegen ze een speels, dynamisch patroon toe aan elk interieur. Bij Solum Tegels vindt u een breed aanbod aan hexagon tegels in verschillende kleuren, afwerkingen en materialen, waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt om uw ruimte te personaliseren en een unieke look te creëren.

Wat maakt hexagon tegels bijzonder?

Hexagon tegels, met hun kenmerkende zeshoekige vorm, doorbreken de conventionele vierkante en rechthoekige tegelpatronen. Dit geometrische ontwerp voegt visuele diepte en textuur toe aan elke ruimte. Of u nu kiest voor subtiele tinten of een opvallend kleurenpalet, hexagon tegels brengen een moderne en creatieve sfeer in huis. Bij Solum Tegels vindt u een veelzijdige selectie die geschikt is voor uiteenlopende stijlen, van strak en minimalistisch tot levendig en eclectisch.

Voordelen van hexagon tegels

  1. Unieke vormgeving: De zeshoekige vorm creëert een stijlvol en opvallend patroon dat elk interieur tot leven brengt. Deze tegels bieden een unieke twist op traditionele tegelontwerpen.

  2. Flexibiliteit in ontwerp: Of u nu kiest voor een rustig monochroom patroon of een mix van verschillende kleuren, met hexagon tegels kunt u eindeloos variëren om het perfecte ontwerp te creëren.

  3. Lichtreflectie en ruimte-effect: Hexagon tegels kunnen, afhankelijk van de kleur en afwerking, licht reflecteren en een gevoel van ruimte geven. Dit maakt ze ideaal voor zowel grote als kleinere kamers.

  4. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Hexagon tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Dit maakt ze perfect voor keukens, badkamers en drukbezochte ruimtes.

Toepassingen van hexagon tegels

Hexagon tegels zijn enorm veelzijdig en passen in vrijwel elke ruimte van het huis:

  • Keuken: Creëer een stijlvolle keukenachterwand met hexagon tegels die niet alleen praktisch, maar ook prachtig zijn.
  • Badkamer: Voeg een moderne twist toe aan uw badkamer met hexagon tegels in de douche of rond de wastafel voor een frisse, eigentijdse uitstraling.
  • Woonkamer: Gebruik hexagon tegels als een artistiek element op de muur of vloer om de kamer een speelse en dynamische uitstraling te geven.
  • Hal en entree: Maak een indrukwekkende eerste indruk met een statement-muur van hexagon tegels in de hal of entree.

Waarom kiezen voor hexagon tegels bij Solum Tegels?

Bij Solum Tegels bieden we een uitgebreide selectie hexagon tegels die zijn ontworpen om elk interieur te verrijken. Of u nu op zoek bent naar een neutrale, subtiele look of een gedurfde en kleurrijke stijl, ons aanbod biedt voor elk wat wils. Al onze tegels worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u verzekerd bent van een product dat lang meegaat en er prachtig uitziet.

Daarnaast staan onze experts altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Van inspiratie tot installatie, wij begeleiden u bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw ruimte precies wordt zoals u die voor ogen heeft.

Onderhoud van hexagon tegels

Hexagon tegels zijn eenvoudig te onderhouden dankzij hun gladde, niet-poreuze oppervlak. Een regelmatige schoonmaak met een vochtige doek houdt de tegels in perfecte staat. Voor ruimtes zoals de keuken en badkamer, waar vocht en vuil zich sneller kunnen ophopen, zijn deze tegels ideaal vanwege hun waterbestendige eigenschappen.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​