Solum Tegels is nu gesloten
Logo Solum Tegels
De specialist in keramische tegels

Alaplana tegels

Alaplana tegels

Ontdek de wereld van Alaplana Tegels: perfectie uit Spanje

Alaplana tegels staan bekend om hun hoogwaardige afwerking en innovatieve ontwerpen. Als een vooraanstaande fabrikant van keramische en porseleinen tegels biedt Alaplana producten die perfect passen in moderne interieurs, met een focus op zowel esthetiek als duurzaamheid.

Een beetje geschiedenis

Alaplana is ontstaan uit de samenwerking van een groep ondernemers met veel ervaring in de keramische sector. Het bedrijf, gevestigd in Castellón, Spanje, heeft zich sinds de oprichting gepositioneerd als een innovatief en toekomstgericht merk in de tegelindustrie. Met hun nadruk op design, kwaliteit en technologie, blijft Alaplana een trendsetter in de internationale markt (Alaplana).

Innovatieve collecties

Alaplana biedt een breed scala aan tegelcollecties die geschikt zijn voor diverse toepassingen, van vloeren tot wanden. Enkele opvallende series zijn:

  • Amalfi Collectie: Deze collectie omvat zowel matte als gepolijste afwerkingen, perfect voor een elegante en duurzame afwerking van vloeren en wanden.
  • Dustin Collectie: Bekend om zijn veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht, ideaal voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.
  • Bodo Serie: Anti-slip tegels met natuurlijke steeneffecten, beschikbaar in diverse kleuren en maten.

Technische voordelen

Alaplana tegels bieden aanzienlijke technische voordelen. Hun porseleinen tegels zijn bijvoorbeeld extreem duurzaam en bestand tegen slijtage, wat ze ideaal maakt voor zowel binnen- als buitengebruik. De geavanceerde productietechnieken zorgen voor tegels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel (Alaplana) (Alaplana).

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Alaplana zet zich in voor duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke productieprocessen en gerecyclede materialen. Dit benadrukt hun inzet voor verantwoordelijke productie en hun bijdrage aan een duurzamere toekomst (Alaplana).

Alaplana populaire reeksen:

Aberdeen, Adua, Allison, Alure, Amalfi, Amur, Anduin, Angeles, Anima, Annie, Antik, Arizona, Artec, Aspen, Assen, Athlone, Athos, Avon, Basic, Bayaz, Belcaire, Belfort, Bera, Bernes, Bethwood, Bibury, Blade, Bodo, Blanco, Bonn, Bowland, Castleford, Castleton, Cavan, Ciron, Cleveland, Cobi, Concorde, Croisette, Crystal river, Dalkey, Dicot, Espelta, Golden Hill, Gravity, Horton, Ilusion, Isengard, Johnstone, Kinsale, Lakeland, Larix, Larsen, Lecco, Lincon, Lomma, Lorien, Magna, Markina, Marne, Oakland, Pune, Reims, Ripley, Rodas, Rohe, Ruano, Saint Andrews, Westlake, Tenby, Tennic, Unique, Upper, Valais, Vanguard, Zarci

Alaplana Formaten:

100×100, 120×120, 15×90, 20×60, 23×120, 24×95, 25×40, 25×50, 25×75, 30×150, 30×60, 33,3×100, 33,3×90, 33,5×33,5, 33,3×33,3, 37×75, 40×120, 45×45, 60×120, 60×60, 60×90, 75×75,

Waar te koop

Alaplana tegels zijn wereldwijd verkrijgbaar, maar wij raden aan om jouw Alaplana tegels te kopen bij Solum Tegels. Solum Tegels biedt een uitgebreid assortiment van Alaplana producten, variërend van klassieke ontwerpen tot de nieuwste tegeltrends. Bezoek hun showroom in Weelde, België, voor deskundig advies en een breed scala aan tegels die aan al jouw wensen voldoen.

Conclusie

Alaplana tegels combineren esthetiek, duurzaamheid en innovatie op een unieke manier. Of je nu een nieuwbouwproject hebt of een renovatie plant, Alaplana heeft de perfecte tegeloplossing voor elke ruimte. Voor meer informatie en inspiratie, bezoek de officiële Alaplana website en ontdek de uitgebreide collecties en mogelijkheden die zij te bieden hebben. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de showroom van Solum Tegels om de perfecte Alaplana tegels voor jouw project te vinden.

Met hun unieke eigenschappen en brede assortiment is het geen wonder dat Alaplana tegels een favoriete keuze zijn onder ontwerpers en huiseigenaren wereldwijd.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​