Solum Tegels is nu gesloten
Logo Solum Tegels
De specialist in keramische tegels

Baldocer tegels

Baldocer tegels

Ontdek de wereld van Baldocer Tegels: innovatie en kwaliteit uit Spanje

Wanneer het gaat om hoogwaardige tegels met een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, staat Baldocer tegels bovenaan de lijst. Als een van de toonaangevende namen in de keramische tegelindustrie, biedt Baldocer tegels een breed scala aan producten die zowel schoonheid als duurzaamheid combineren.

Een beetje geschiedenis

Baldocer, opgericht in 1994 in Castellón, Spanje, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler in de tegelmarkt. Met een aanwezigheid in meer dan 120 landen is Baldocer een symbool van de Spaanse keramische traditie en innovatie. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde productietechnieken en duurzame materialen (Baldocer cerámica).

Innovatieve collecties

Baldocer tegels biedt verschillende collecties die inspelen op de behoeften van moderne interieurs. Een paar opvallende series zijn:

  • B-Plus: Deze collectie bestaat uit grote, dunne keramische tegels die uitzonderlijke technische eigenschappen bieden, zoals een lage porositeit en hoge breukvastheid (Baldocer cerámica).
  • B|Healthy: Deze lijn omvat hygiënische tegels die antibacteriële bescherming bieden dankzij nieuwe technische glazuren. Perfect voor een gezonde en schone omgeving (Baldocer cerámica).
  • Dome Serie: Biedt een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen die perfect zijn voor zowel vloer- als wandtoepassingen.

Technische voordelen

Baldocer tegels staan bekend om hun technische voordelen die hen ideaal maken voor diverse toepassingen. De keramische tegels van Baldocer tegels zijn bijvoorbeeld zeer bestand tegen slijtage, wat ze perfect maakt voor zowel residentiële als commerciële projecten. Daarnaast zijn deze tegels waterbestendig en bieden ze een breed scala aan esthetische afwerkingen, van hout- en steeneffecten tot minimalistische en moderne ontwerpen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Een ander belangrijk aspect van Baldocer is hun inzet voor duurzaamheid. Het bedrijf gebruikt gerecyclede materialen en energie-efficiënte productieprocessen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit maakt Baldocer tegels niet alleen een stijlvolle, maar ook een milieuvriendelijke keuze .

Baldocer Populaire reeksen:

Active, Adaggio, Agate, Akrom, Andros, Architonic, Arkesia, Arkety, Asphalt, Astra, Athenea, Atlantida, Baikal, Balmoral, Barkley, Bayona, Belfast, Bellagio, Belstone, Black, Blanco, Boulevard, Brunswich, Carpatos, Cayenne, Concept, Cream Chamber, Detroit, District, Dome, Drake, Ducale, Elbrus, Eleganza, Elyt, Eternal, Foresta, Grace, Grafton, Habitat, Hannover, Hardwood, Hedby, Howen, Icon, Invictus, Leeds, Lemurian, Liverpool, Luck, Manaos, Maryland, Matter, Metallic, Moonlight, Naoki, Nature, Nexside, Nikea, Northwood, Oneway, Onyx, Otawa, Oxiline, Parsel, Patmos, Pienza, Polaris, Prospect, Quantum, Quartz, Quios, Riscal, Shetland, Stoneland, Sumter, Unik, Ural, Urban, Wacom, Zander, Zermatt

Baldocer Formaten:

120×260, 120×240, 120×120, 80×160, 80×80, 60×120, 60×90, 60×60, 29,5×120, 26×160, 20×120, 20×114, 40×120, 33,3×100, 30×90, 30×60

Waar Te Koop

Bij Solum Tegels. Solum Tegels biedt een breed scala aan Baldocer producten, van klassieke ontwerpen tot de nieuwste trends in tegelmode. Bezoek onze showroom in Weelde, België, voor deskundig advies en een uitgebreide selectie aan Baldocer tegels.

Conclusie

Baldocer tegels bieden een ongeëvenaarde combinatie van schoonheid, duurzaamheid en innovatie. Of je nu je huis aan het renoveren bent of een nieuw commercieel project start, Baldocer tegels heeft de perfecte tegeloplossing voor elke ruimte.

Voor meer informatie en inspiratie, bezoek de officiële Baldocer website en ontdek de uitgebreide collecties en mogelijkheden die zij te bieden hebben.

Door de unieke eigenschappen en het brede assortiment is het geen wonder dat Baldocer tegels een favoriete keuze zijn onder ontwerpers en huiseigenaren wereldwijd.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​