Solum Tegels is nu gesloten
Wij blijven open tijdens bouwverlof/bouwvak
Logo Solum Tegels
TEGELWINKEL MET keramische tegels

Tegelwinkel nabij Beerse

Topdeals Bij Solum tegels

Promoties bij tegelwinkel nabij Beerse

Laagste Prijzen in de Benelux!

Prachtige tegelwinkel nabij Beerse

Bent u op zoek naar een tegelwinkel nabij Beerse? Dan heb je geluk! Welkom bij Solum Tegels, net over de Nederlandse grens met België. Hier zijn de prijzen minstens 30% goedkoper (voor XXL-tegels) dan in Beerse

ADRES: Koning Albertstraat 13, Weelde (juist over de Nederlandse grens).

Alle dagen geopend (behalve dinsdag gesloten) zelfs op zondagen en feestdagen.

Zodat u in alle rust kunt rondkijken in onze tegelshowroom.

Met onze gemotiveerde teamleden, die al meer dan 40 jaar in de branche actief zijn, bent u verzekerd van vakkundige aanbevelingen om de perfecte tegels te kiezen.

Duurzame & veelzijdige keuze

Waarom kiezen voor keramische tegels in onze tegelwinkel?

Keramische tegels zijn een duurzame en verstandige keuze.

Ze zijn bestand tegen slijtage, vocht en krassen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Bij Solum Tegels hebben we een ruime collectie van voordelige keramische tegels in allerlei stijlen, kleuren en formaten. Dus ook in XXL maten.

Gegarandeerd vindt u bij ons de perfecte tegels.

GROTE TEGELS

Specialist in voordelige XXL tegels

Bij Solum Tegels zijn we gespecialiseerd in de allergrootste tegels; We kunnen deze in enorme hoeveelheden aankopen, waardoor we onze grote tegels aan scherpe prijzen kunnen aanbieden.  

Qua afmetingen zijn de populairste de 100 x 100 cm tegels. Doch bij ons zijn ook alle andere afmetingen van XXL tegels verkrijgbaar. 

Vraag er gerust achter in onze tegelwinkel. 

Uitstekende service

Ontdek onze ruime tegelwinkel te Weelde

Onze ruime tegelwinkel, precies over de grens met Nederland, is aandachtig ontworpen om u een buitengewone ervaring te bieden.

Het kiezen van voordelige & betrouwbare tegels is een belangrijke keuze.

Behulpzame en deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen keuzes te maken.

Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant uit Nederland of België, de laagste prijzen gegarandeerd voor u.

Tegel looks

Tegelvariaties: voor ieder wat wils

In onze tegelwinkel bieden we een groot aanbod van vier geliefde tegellooks: natuursteen-look, beton-look, hout-look en marmer-look.

De natuursteen-look tegels stralen een tijdloze elegantie uit, waardoor je interieur een klassieke charme krijgt. Voor wie op zoek is naar een moderne, industriële esthetiek, zijn beton-look tegels perfect. Ze brengen een strakke, minimalistische sfeer in elke ruimte.

Als je warmte en een natuurlijke uitstraling wilt toevoegen, zijn hout-look tegels een briljante keuze. Ze brengen de natuurlijke schoonheid van hout samen met de duurzaamheid van keramiek. Ten slotte bieden marmer-look tegels een gevoel van luxe en subtiliteit, waardoor je interieur een tijdloze sfeer krijgt.

Bezoek onze winkel en beleef de veelzijdigheid van deze vier fantastische tegel-looks voor jouw nieuwe project.

Uitgebreide collectie tegels

Inclusief plaatsing / eigen tegelzetters.

Of u nu een professional in de bouwsector bent die op zoek is naar tegels voor een project, of een particulier die zijn huis wil opknappen, bij Solum Tegels bent u aan het correcte adres. 

Onze plaatsingsploegen of tegelzetters verplaatsen zich tot in Beerse, zijn gedreven en leveren enkel een hoge kwaliteit. Wij werken ieder project 100% tot in de puntjes af!

passie voor vakmanschap, kwaliteit en service

Waarom kiezen voor Solum Tegels?

Als dé specialist in tegels hebben wij een passie voor vakmanschap, kwaliteit en service.
Bij Solum Tegels staan we garant voor:

Mega aanbiedingen bij Solum Tegels!

 

Laagste prijzen gegarandeerd op onze tegels.

Gigantisch scherpe prijzen op onze XXL tegels. 

Ontdek deze in onze showroom.

 

Profiteer van onze topservice & plaatsers.

 

Ervaren advisieurs steeds beschikbaar in onze winkel.

 

Inclusief opgeleide eigen plaatsingsploegen / tegelzetters.

 

Resultaat = Kwaliteit.

Onze tegelwinkel bezoeken?

Wij zijn geopend op:

maandag t/m vrijdag:  van 09.00-18.00 uur

zaterdag: van 09.00-17.00 uur

OPEN op zondagen en feestdagen: 

van 10.00-17.00 uur.

dinsdag gesloten

Veelgestelde vragen

XXL tegels aan kleine prijzen? Juist?

Inderdaad. Solum Tegels is al jarenlang gespecialiseerd in het importeren van de allergrootste tegels. XXL formaten van 100cm X 100cm of 120 cm X 120 cm. Qua prijzen is Solum Tegels hierdoor onklopbaar. Zeker in vergelijking met Nederlandse prijzen, zijn er verschillen van 30% tot soms 50% goedkoper. Allicht daarom dat zoveel Nederlanders de grens oversteken om in Weelde XXL tegels aan te kopen. 

 

Keramische tegels zijn gemaakt van klei en worden gebakken op hoge temperaturen. Ze zijn duurzaam, water- en vlekbestendig, en verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen.

 

Keramische tegels zijn ideaal voor vloeren, wanden, badkamers en keukens vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze zijn ook hygiënisch en allergievriendelijk, omdat ze geen stof of allergenen vasthouden.

Bij het kiezen van keramische tegels moet u rekening houden met factoren zoals de ruimte waarin ze worden gebruikt, de gewenste stijl en het budget. Ook is het belangrijk om te letten op de slijtageklasse (PEI-waarde) die aangeeft hoe goed de tegel bestand is tegen slijtage.

De maat van de keramische tegel hangt af van de grootte van uw ruimte en uw persoonlijke voorkeur. Voor kleinere ruimtes kan een kleinere maat zoals 30×30 cm geschikter zijn, terwijl grotere ruimtes zich lenen voor grotere formaten zoals 60×60 cm, 100x100cm of zoals op heden trending is 120 x 120 cm. 

Ja, als u handig bent kunt u keramische tegels zelf installeren. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond vlak en stabiel is, en dat u de juiste gereedschappen en materialen gebruikt. Als u twijfelt, is het raadzaam om een professional in te schakelen. Wij bieden ook een legservice aan.

Keramische tegels zijn eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen of vegen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel is meestal voldoende. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Ben je op zoek naar een tegelwinkel in de buurt van Breda? Dan kan je op 30 minuutjes van het centrum van Breda, tegelwinkel (open op zondag) Solum Tegels vinden. Prima bereikbaar vanuit Nederland. 

Gezien wij ook tegels zetten in Breda, met ons eigen team, is dit vaak een grote meerwaarde voor Nederlandse klanten die een tegelhandel zoeken.

De reis van Solum Tegels naar Eindhoven zou waarschijnlijk ongeveer 40 minuten duren, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de gekozen route.

Nederlander komen met plezier van Tilburg naar onze tegelwinkel. Nauwelijks 25 minuten onderweg om vervolgens veel goedkoper XXL tegels in promo uit te kiezen. 

We zetten ook tegels in Tilburg, met ons eigen team, wat ook een groot en budgettair voordeel is voor Nederlanders. 

We merken dat best veel Nederlandse zelfstandigen of ondernemers uit Utrecht naar onze tegelwinkel komen. 

Uit feedback blijkt dat ze vooral komen voor de XXL tegels, die vaak een stuk goedkoper zijn dan in Nederland.

Gezien wij ook tegels zetten tot in Utrecht, is voor hen onze volledige plaatsingsservice ook een groot pluspunt.

Uiteraard ben je ook welkom als je niet in Utrecht woont 😉 

Een tegelwinkel is gespecialiseerd in tegels en biedt een uitgebreider assortiment, meer deskundig advies en vaak ook specifieke diensten zoals tegelzetten/plaatsing.

Tegelhandels hebben vaak ervaren medewerkers die advies kunnen geven over verschillende tegelsoorten, ontwerpen, installatiemethoden en onderhoud, wat helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze.

XXL-tegels zijn extra grote tegels, vaak groter dan standaardmaten. Ze zijn populair voor ruimtes waar een naadloos en minimalistisch uiterlijk gewenst is, zoals in grote woonkamers, commerciële ruimtes of openbare gebieden.

Grote keramische tegels, zoals die van 80×80 cm of 100x100cm of groter, kunnen een ruimte groter en ruimtelijker doen lijken. Ze hebben ook minder voegen, wat kan zorgen voor een strakkere, meer uniforme uitstraling.

Ja, wij hebben een ruim aanbod aan grote keramische tegels van bijvoorbeeld 100×100 cm of 1m x 1m.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​