Solum Tegels is nu gesloten
Logo Solum Tegels
De specialist in keramische tegels

EnergieKer tegels

EnergieKer tegels

Ontdek EnergieKer Tegels: Innovatie en Duurzaamheid uit Italië

EnergieKer tegels zijn synoniem met Italiaanse kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Als een vooraanstaand merk in de keramische industrie biedt EnergieKer een breed scala aan producten die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Een Beetje Geschiedenis

EnergieKer, opgericht in 1989 in Pavullo nel Frignano, Italië, heeft zich snel gevestigd als een toonaangevende fabrikant van keramische en porseleinen tegels. Het bedrijf combineert traditionele Italiaanse vakmanschap met moderne technologie om producten te creëren die wereldwijd gewaardeerd worden​ (EnergieKer)​​​.

Innovatieve Collecties

EnergieKer biedt diverse collecties aan, elk met unieke eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht:

  • Calacatta: Deze collectie staat bekend om zijn marmerlook en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, ideaal voor zowel muren als vloeren​ (EnergieKer)​.
  • Medley: Biedt een breed scala aan kleuren en maten, met een focus op duurzaamheid en esthetiek. Deze collectie omvat tegels met een natuursteenlook die perfect zijn voor een moderne inrichting​ (EnergieKer)​.
  • Oxidatio: Een innovatieve serie die metalen effecten combineert met de duurzaamheid van porselein. Deze tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen, en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen​ (EnergieKer)​.

Technische Voordelen

EnergieKer tegels zijn niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Ze zijn duurzaam, slijtvast en geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De geavanceerde productietechnieken garanderen producten van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende klimatologische omstandigheden​ (EnergieKer)​​​.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

EnergieKer zet zich sterk in voor duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke productieprocessen en gerecyclede materialen. Deze inzet voor milieuvriendelijkheid is een integraal onderdeel van hun bedrijfsstrategie en draagt bij aan een duurzamere toekomst​ (EnergieKer)​.

EnergieKer Populaire reeksen:

Agata, Alaska, Amazzonite, Ambre Cloud, Arabescato, Bernini, Botanic Blue, Bright Precious, Calacatta, Calacatta Cenerino, Calacatta Gold, Calacatta Mint, Calacatta Oceanic, Carrara Gioia, Cashmere, Crystal Sea, Dolomite, Dubai Gold, Eternal Blue, Explosion, Invisible Grey, Lincoln, Marquina, Navona Soft, Navona Vein, Onyx, Patagonia, Persia, Pierre Black, Pietragrey, Royal Sodalite, Sahara Noir, Saint Laurent, Sarancollin, Statuario Sky, Statuario Superiore, Superwhite, Tempest Dedalus, Thunder, Verde Alpi, Warm Ambrosia, White Beauty, Brera, Cementine, City Plaster, Concept, Corsocomo, H24, Loft, Massive, Mood, Parker, Res-Terrae, Select, Stone Cement, Flatrion, Magnetic, Oxidatio, Agathos, Aura, Basaltina, Cardosia, Ceppo di Gre, Fitch, Hardstone, Hollstone, Loop, Medley, Pennslate, Piasentina, Pietra Di Vals, Quarzi, Rushmore, Spark, Sunstone, Urano, Utah, Wonder, Antiqua, Doussie, Padouk, Robur, Woodbreak, Antichi Amori, Campigiane, Montecchio, Bell Epoque, Flowerin, Glam, Graffiti, Herbanum, Jamie, Kamou, Lily, Majorelle, Panama, Underground, Unicolors, EKXTREME, TH 2.0, Outdoor solution, Ekxtreme, top solutions, Marmi, Cementi, Metalli, Pietre, Legni, Terracotta, Wallart,  Tecnici, Rivestimenti

EnergieKer Formaten:

120×120, 80×80, 60×120, 60×60, 30×60, 160×320, 120×280, 163×324, 61,5×61,5, 30,8×61,5, 30×160, 30×120, 20×160, 20×120, 15×90, 9,5×57, 20×20, 30×30, 15×30

Waar te koop

EnergieKer tegels zijn wereldwijd verkrijgbaar. Wij raden aan om jouw EnergieKer tegels te kopen bij Solum Tegels. Solum Tegels biedt een uitgebreide selectie van EnergieKer producten, variërend van klassieke ontwerpen tot de nieuwste trends. Bezoek hun showroom in Weelde, België, voor deskundig advies en om de perfecte tegels voor jouw project te vinden.

Conclusie

EnergieKer tegels bieden een perfecte combinatie van esthetiek, duurzaamheid en innovatie. Of je nu bezig bent met een nieuwbouwproject of een renovatie, EnergieKer heeft de ideale tegeloplossing voor elke ruimte. Voor meer informatie en inspiratie, bezoek de officiële EnergieKer website en ontdek de uitgebreide collecties en mogelijkheden die zij te bieden hebben. En vergeet niet om een bezoek te brengen aan de showroom van Solum Tegels om de perfecte EnergieKer tegels voor jouw project te vinden.

Met hun unieke eigenschappen en brede assortiment is het geen wonder dat EnergieKer tegels een favoriete keuze zijn onder ontwerpers en huiseigenaren wereldwijd.

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 open van 10u - 17u​